LAGE NETTSIDE?

Webutvikling

Vi skreddersyr profesjonelle, kreative og moderne nettsider av høy kvalitet for små- og mellomstore bedrifter. Nettsidene vi lager har som hovedformål å konvertere besøkende gjester til interessante leads.

Dette kan du forvente av oss

VI ER ET UAVHENGIG SELSKAP

Vi er selvstendige, noe som tillater oss å reagere kjapt på endringer i markedet. Fordi selskapet er ansatteid så utfører vi ethvert oppdrag, uavhengig av størrelse, med høy målbevissthet.

VI ER INNOVATIVE

Vi er et innovativt selskap som liker å holde oss oppdaterte på det digitale landskapet og de teknologiske trendene. Vi jobber med andre ord hele tiden proaktivt med å utvikle effektive og lønnsomme arbeidsmetoder.

VI JOBBER INTERNASJONALT

Konkurransen utenfor den norske landegrensen byr som regel på langt større utfordringer enn hva den gjør lokalt, og vi setter ingen begrensninger på hvor vi opparbeider våre erfaringer fra.

Slik skreddersyr vi digitale tjenester med datamaskinen

Som et markedsføringsbyrå med ekspertise innen koding og programmering så kan vi bistå våre kunder med webutvikling. Alt kodes for å være responsive og tilpasset ulike enheter. Før lansering tester vi grundig at alt fungerer som det skal. Etter lansering følger vi løpende med på brukeratferd og tilbakemeldinger for kontinuerlig forbedring og vedlikehold.

Dette hjelper vi deg med

Raske nettsider

Raskere nettsider konverterer og rangerer bedre. Gjennom omfattende tester av en eksisterende nettsider, så identifiserer vi faktorer som bremser lastingstid. Dette kan være tungt innhold, store bilder og videor, samt treg koding og programmering.
LES MER

Responsivt design

En responsiv nettside tilpasser seg automatisk til skjermstørrelsen og skjermoppløsningen på enheten som den vises på. I den digitale tidsalderen vi befinner oss i, så er det nemlig avgjørende at nettsidens innhold presenteres optimalt både på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen.
LES MER

Wordpress webdesign- og utvikling

Vi spesialiserer oss i den populære publiseringsplattformen Wordpress, som er kjent for sitt intuitive og brukervennlige grensesnitt. Om du ikke ønsker videre hjelp og oppfølging, så gjør vi det alltid enkelt for våre kunder uten teknisk bakgrunn til å kunne opprette og oppdatere nettstedets innhold på egenhånd.
LES MER

Ofte stilte spørsmål

Dette blir vi som regel spurt om

Hvilken plattform jobber ZenNet primært med?

Vår ekspertise strekker seg bredt innen webutvikling, med et spesielt fokus på WordPress og WooCommerce. Med WordPress skaper vi skreddersydde nettsteder som er estetisk tiltalende, brukervennlige og optimalisert for søkemotorer. Når det kommer til WooCommerce, spesialiserer vi oss på å utvikle robuste e-handelsløsninger.

Hva innebærer prosessen med webutvikling hos ZenNet?

Vår webutviklingsprosess starter med en grundig forståelse av dine forretningsbehov og mål. Deretter går vi gjennom faser av planlegging, design, utvikling, testing og lansering. Vi fokuserer på brukervennlighet, responsivt design og optimalisering for søkemotorer for å sikre at nettstedet ditt er effektivt og tiltalende.

Kan ZenNet redesigne min eksisterende nettside?

Ja, vi tilbyr redesign-tjenester for å forbedre både utseendet og funksjonaliteten til ditt eksisterende nettsted. Vårt team vil evaluere ditt nåværende nettsted og foreslå forbedringer for å sikre at det møter dagens standarder for design og brukervennlighet.

Er nettsidene ZenNet utvikler mobilvennlige?

Absolutt. Alle våre nettsteder er utviklet med responsivt design, noe som betyr at de automatisk tilpasser seg og fungerer feilfritt på ulike enheter, inkludert mobiltelefoner og nettbrett.

Hvordan sikrer ZenNet at mitt nettsted er søkemotoroptimalisert?

Vi integrerer SEO-best practices fra starten av utviklingsprosessen, inkludert optimal bruk av nøkkelord, riktig strukturering av innhold, og sørger for at tekniske aspekter som ladetid og mobilvennlighet er ivaretatt.

Tilbyr ZenNet vedlikehold og support etter lanseringen av nettstedet?

Ja, vi tilbyr vedlikehold og supporttjenester etter lanseringen for å sikre at nettstedet ditt forblir oppdatert, sikkert og fungerer optimalt.

Kan ZenNet integrere e-handelsfunksjonalitet i mitt nettsted?

Ja, vi har erfaring med å bygge e-handelsnettsteder og kan integrere ulike e-handelsfunksjoner og betalingsløsninger for å møte dine spesifikke forretningsbehov.

Hva er ZenNet sin tilnærming til kundestøtte og vedlikehold?

Vårt forhold til kundene våre slutter ikke med lanseringen av nettstedet. Vi tilbyr omfattende vedlikeholds- og støttetjenester for å sikre at ditt nettsted fortsatt yter optimalt.

Ønsker du å prate direkte med en ekspert?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale, eller et hyggelig møte. Vi hører gjerne fra deg!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
ZenNet AS er et markedsføringsbyrå som hjelper ambisiøse bedrifter med vekst via utvikling og drift av nettsider, samt. veiledning og bistand innen digital markedsføring. 
© 2023 ZenNet | Org nr 929 416 880
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram