Få tilbud

våre Tjenester

Vi lager nettsider og utfører digitale markedsføringstjenester

Enten det dreier seg om å lage profesjonelle eller kreative hjemmesider for bedrifter, optimalisere nettsider for søkemotorer eller produsere kvalitetsinnhold for å konvertere leads, så har vi kompetansen og ekspertisen til å hjelpe din bedrift med å ta det neste store steget.
se mer

Derfor velger kundene oss

Ingen bindingstid
I motsetning til mange andre byråer og enkeltpersonforetak, så tilbyr vi tjenester uten bindingstid, noe som gir våre kunder fleksibiliteten til å justere etter egne behov.
Garanterte resultater
Vi vurderer alle henvendelser nøye, og tar dermed aldri imot et oppdrag uten å vite på forhånd at vi faktisk kan levere. Slik tør vi å garantere resultater til våre kunder.
Konkurransedyktig pris
Med høy kompetanse og erfaring innen faget, kombinert med at vi også mestrer bruken av kunstig intelligens (AI) - gjør at vi kan holde oss kostnadseffektive.

Digital markedsføring

Vi tilbyr en helhetlig tilnærming til digital markedsføring, som dekker alle aspekter fra planlegging av kampanjer til gjennomføring av digitale annonser som Google Ads. I tillegg hjelper vi med merkevarebevisstgjøring, slik at din bedrift skiller seg ut i et konkurransepreget marked.
Les mer

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) hjelper bedrifter med å øke synligheten i søkemotorer som Google og Bing. Ved å optimalisere innhold, teknisk struktur og brukeropplevelse på nettstedet ditt, kan du forbedre rangeringen i søkeresultatene.
Les mer

Nettsider

Vi skaper nettsider som både tiltrekker og konverterer. Din nettside vil tydelig kommunisere hvem du er og hvorfor kundene bør velge dine tjenester. Vi hjelper deg med å skape et godt førsteinntrykk. 
Les mer

Sosiale medier

For å nå målgruppen effektivt er en strategisk tilnærming til markedsføring på sosiale medier avgjørende. Vi hjelper bedrifter med å utforme en klar plan på hvordan de bør bruke sosiale medier, til å styrke egen merkevare. 
Les mer
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet svar på noen av de vanligste spørsmålene vi mottar fra våre kunder. 

Finner du ikke svar på det du lurer på - så hører vi gjerne fra deg, enten via kontaktskjema eller per telefon.
Kontakt oss

Hvilke kostnader kan jeg forvente?

• Etableringskostnad (engangspris)
• Drift- og vedlikehold (mnd pris)

Hvor mye koster en nettside?

Vi opererer med ulike prisklasser basert på arbeidsomfang og kompleksitet. 

Se nærmere under våre tjenester for å se oppgitte priser eller ta kontakt for et uforpliktende tilbud. 

Hvor fort kan dere få opp en ny nettside?

Med forutsetning om at domenenavn og webhotell er i orden, så bruker vi som regel 1-2 uker på de aller fleste prosjekter. 

På de største prosjektene så har vi aldri brukt mer enn 4 uker. Mottar vi hasteprosjekter med høy kompleksitet, så benytter vi oss av ekstern støtte for å kunne levere innen tiden. 

Har dere bindingstid på tjenestene dere leverer? 

Nei - vi tilbyr tjenester uten bindingstid, noe som gir våre klienter friheten til å justere eller avslutte tjenester etter behov. 

Når vi ikke har sikkerheten som en langvarig kontrakt gir, motiveres vi til kontinuerlig å levere høy kvalitet på våre tjenester for å beholde klientene. 

Hvordan kontakter jeg dere?

• Tlf: (+47) 45872759
• E-post: hei@zennet.no
• Kontaktskjema på nettsiden

Ønsker du å prate direkte med en ekspert?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale, eller et hyggelig møte. Vi hører gjerne fra deg!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
1
2
3
4
Hva trenger du hjelp med?
Du kan huke av flere alternativer.
ZenNet AS er et markedsføringsbyrå som hjelper ambisiøse bedrifter med vekst via utvikling og drift av nettsider, samt. veiledning og bistand innen digital markedsføring. 
© 2024 ZenNet | Org nr 929 416 880
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram