Få tilbud

Sosiale medier

Gjennom engasjement på plattformer som Facebook, Instagram og LinkedIn, får du muligheten til å nå frem til flere kunder.
Les videre

Derfor velger kundene oss

Ingen bindingstid
I motsetning til mange andre som opererer med bindingstid på tjenestene sine, så er vi derimot fleksible da dette er vår måte å vise forpliktelse til arbeidet på.
Garantert resultat
Vi vurderer alle henvendelser nøye, og tar dermed aldri imot et oppdrag uten å vite på forhånd at vi faktisk kan levere. Slik tør vi å garantere resultater til våre kunder.
Konkurransedyktig pris
Med høy kompetanse og erfaring med sosiale medier, kombinert med at vi også mestrer bruken av kunstig intelligens (AI) - så klarer vi å være kostnadseffektive.

Utfordringer med sosiale medier

Å drifte sosiale medier innebærer mange utfordringer, blant annet kontinuerlig produksjon av engasjerende og relevant innhold, samt balanse mellom ulike typer innhold som appellerer til målgruppen. Planlegging av innlegg og kampanjer kan være tidkrevende, og det er viktig å opprettholde aktivt engasjement med følgere gjennom kommentarer, meldinger og delinger.
Konkurransen på sosiale medier er intens, og det kan være utfordrende å skille seg ut i mengden av innhold fra andre brukere og bedrifter. Det krever kontinuerlig oppdatering på de nyeste trendene og innovasjonene innen sosiale medier, samt implementering av nye funksjoner og verktøy som lanseres på plattformene. Opprettholdelse av en konsistent merkevarestemme og visuell identitet på tvers av alle sosiale plattformer er tidkrevende.
tidkrevende
Å drifte sosiale medier krever tid og innsats. Fra å planlegge og lage innhold til å publisere innlegg og engasjere seg med følgere, er det en prosess som krever daglig oppmerksomhet.
konstant læring
For å holde seg relevant, må man kontinuerlig overvåke og tilpasse seg endring i algoritmer, noe som kan være utfordrende og kreve konstant læring og justering av strategien.
merkevareskadende
Dårlig bruk av sosiale medier kan ha betydelige negative konsekvenser for en merkevare på flere måter. Inkonsekvent kommunikasjon kan svekke merkevarens identitet.

Slik hjelper vi deg med SoMe

Vi kan hjelpe deg med å håndtere utfordringene ved å drifte sosiale medier gjennom noen strategiske tiltak. Først og fremst fokuserer vi på profesjonell innholdsproduksjon, hvor vi skaper engasjerende og relevant innhold skreddersydd til din målgruppe. Ved å planlegge og strukturere innholdet nøye, sikrer vi en balansert miks av ulike typer innhold som bilder, videoer og tekst.

For å maksimere engasjementet sørger vi for aktiv interaksjon med dine følgere ved å respondere på kommentarer og meldinger raskt og profesjonelt. Vi overvåker kontinuerlig plattformenes algoritmer og tilpasser strategien etter de nyeste endringene for å optimalisere rekkevidden og synligheten til innleggene dine. Gjennom regelmessige analyser og rapporter gir vi deg innsikt i hva som fungerer og hva som kan forbedres.
økt synlighet
Sosiale medier gir merkevarer en plattform til å nå et globalt publikum med relativt lave kostnader sammenlignet med tradisjonell markedsføring. Plattformene gir muligheter for viral spredning av innhold, som kan øke merkevarens rekkevidde eksponentielt.
Merkevarebygging
Gjennom konsistent og strategisk bruk av sosiale medier bygger vi og styrker merkevarens identitet. Visuell innhold, historier og innlegg som reflekterer merkevarens verdier og personlighet bidrar til å forme publikums oppfatning og entusiasme for merkevaren.
valg av plattform
Vi kan hjelpe deg med å velge riktig plattform for din merkevare ved å analysere målgruppen din, dine forretningsmål og typen innhold du ønsker å dele. Ved å fokusere på de mest relevante plattformene, kan vi maksimere effektiviteten av din sosiale mediestrategi.

Strategi og innholdsplanlegging for sosiale medier

En effektiv strategi og nøye planlegging er avgjørende for å lykkes på sosiale medier. Vi tilbyr omfattende tjenester som hjelper din bedrift med å utvikle og implementere en målrettet og resultatorientert strategi for sosiale medier. Dette inkluderer alt fra innholdsproduksjon til analyse og optimalisering. Det er også viktig å overvåke kommentarer, meldinger og omtaler for å kunne respondere raskt og profesjonelt, noe som styrker forholdet til kundene og bygger tillit.
Vedlikehold av sosiale medier innebærer også regelmessig analyse av ytelsen til innholdet ditt. Dette inkluderer å spore nøkkelindikatorer som rekkevidde, engasjement og konverteringer for å forstå hva som fungerer og hva som kan forbedres. Basert på disse dataene kan vi justere strategien og innholdet for å oppnå bedre resultater.
Vi holder oss også oppdatert på de nyeste trendene og algoritmeendringene på plattformene for å sikre at din merkevare forblir konkurransedyktig. Ved å kontinuerlig tilpasse og optimalisere din sosiale medieinnsats, kan vi hjelpe deg med å opprettholde en sterk og effektiv tilstedeværelse på sosiale medier.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet svar på noen av de vanligste spørsmålene vi mottar fra våre kunder. 

Finner du ikke svar på det du lurer på - så hører vi gjerne fra deg, enten via kontaktskjema eller per telefon.
om zennet

Hvilke sosiale medierplattformer støtter dere?

Vi støtter alle de store plattformene som Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, TikTok og YouTube. Vi kan også tilpasse oss andre plattformer som kan være relevante for din bransje.

Hvordan skaper dere innhold som er engasjerende?

Vi utvikler innhold som er visuelt tiltalende og relevant for din målgruppe. Dette inkluderer bilder, videoer, infografikker og tekst som forteller din merkevares historie på en måte som resonnerer med følgere.

Hvor ofte bør vi poste på sosiale medier?

Hyppigheten avhenger av plattformen og din målgruppe. Vi analyserer dine spesifikke behov og utvikler en publiseringsplan som balanserer regelmessighet med kvalitet.

Har dere bindingstid på tjenestene dere leverer? 

Nei - vi tilbyr tjenester uten bindingstid, noe som gir våre klienter friheten til å justere eller avslutte tjenester etter behov. 

Når vi ikke har sikkerheten som en langvarig kontrakt gir, motiveres vi til kontinuerlig å levere høy kvalitet på våre tjenester for å beholde klientene. 

Hvordan kontakter jeg dere?

• Tlf: (+47) 45872759
• E-post: hei@zennet.no
• Kontaktskjema på nettsiden

Ønsker du å prate med en ekspert?

Ta gjerne kontakt med oss for å be om en uforpliktende samtale, eller et hyggelig møte. Vi hører gjerne fra deg!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
1
2
3
4
Hva trenger du hjelp med?
Du kan huke av flere alternativer.
Zennet AS er et markedsføringsbyrå som hjelper ambisiøse bedrifter med vekst via utvikling og drift av nettsider, samt. veiledning og bistand innen digital markedsføring. 
© 2024 Zennet | Org nr 929 416 880
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram