LAGE NETTSIDE?

Sosiale medier

En aktiv tilstedeværelse i sosiale medier kan styrke bidra til økt merkevarebevissthet og generering av potensielle leads for din bedrift. Gjennom engasjement og interaksjon med kunder på plattformer som Facebook, Instagram og LinkedIn, får du muligheten til å nå frem til flere kunder.

Dette kan du forvente av oss

VI ER ET UAVHENGIG SELSKAP

Vi er selvstendige, noe som tillater oss å reagere kjapt på endringer i markedet. Fordi selskapet er ansatteid så utfører vi ethvert oppdrag, uavhengig av størrelse, med høy målbevissthet.

VI ER INNOVATIVE

Vi er et innovativt selskap som liker å holde oss oppdaterte på det digitale landskapet og de teknologiske trendene. Vi jobber med andre ord hele tiden proaktivt med å utvikle effektive og lønnsomme arbeidsmetoder.

VI JOBBER INTERNASJONALT

Konkurransen utenfor den norske landegrensen byr som regel på langt større utfordringer enn hva den gjør lokalt, og vi setter ingen begrensninger på hvor vi opparbeider våre erfaringer fra.

Utnytt potensialet i sosiale medier

Gjennom en grundig analyse av kundens målgruppe, konkurrenter og plattformene som er mest populære, utarbeider vi en detaljert sosiale medier-strategi. Deretter produserer vi engasjerende og relevant innhold som passer hver enkelt kanal, for eksempel visuelle poster til Instagram eller lengre diskusjoner på LinkedIn.

Dette hjelper vi deg med

Synlighet på sosiale medier

Å være synlig på sosiale medier er mer enn bare å ha en profil; det krever en strategi, tid, og engasjement. Men med riktig veiledning og opplæring, kan det gi enestående resultater for bedriftens vekst og omdømme.
LES MER

Innhold til sosiale medier

Vi skaper relevant og tiltrekkende innhold som engasjerer og beholder din målgruppe. Med en dyp forståelse for sosiale medier, lager vi innhold som resonnerer med følgerne dine, fra informative artikler til fengende visuelt innhold. Fra øyeblikksbilder og grafikk til videoer og infografikk, skaper vi engasjerende multimedia-innhold som resonnerer med dine følgere.
LES MER

Overvåking av konkurrenter

Følger du med på konkurrentenes tilstedeværelse i sosiale medier, så blir det lettere for deg å få en innsikt hva de gjør som tilsynelatende funker og ikke funker. Et godt overblikk vil gjøre det lettere for deg å ta beslutninger rundt din egen sosiale mediestrategi.
LES MER

Ofte stilte spørsmål

Dette blir vi som regel spurt om

Hvor ofte vil ZenNet poste innhold på våre sosiale mediekanaler?

Postfrekvensen vil variere basert på dine spesifikke behov og den anbefalte strategien. Vi utvikler en skreddersydd innholdsplan som balanserer regelmessighet med kvalitet for å maksimere engasjement.

Hvordan vil ZenNet sikre at innholdet reflekterer vår merkevare?

Vi jobber tett med deg for å forstå din merkevareidentitet og verdier. Vårt team skaper innhold som er tilpasset og konsistent med din merkevarestemme og estetikk.

Tilbyr ZenNet tjenester for betalt reklame på sosiale medier?

Ja, vi tilbyr tjenester for betalt annonsering, inkludert målretting, annonseopprettelse, budsjetthåndtering, og ytelsesanalyse.

Hvordan vil ZenNet engasjere med mitt publikum på sosiale medier?

Vi bruker en kombinasjon av organisk engasjement og målrettede kampanjer for å interagere med ditt publikum, inkludert å svare på kommentarer og meldinger og oppmuntre til samtale.

Kan ZenNet hjelpe meg med å øke antallet følgere på sosiale medier?

Absolutt, vi utvikler strategier for å øke ditt følgerantall organisk gjennom engasjerende innhold og målrettede kampanjer.

Hvordan holder ZenNet seg oppdatert med de siste trendene i sosiale medier?

Vårt team holder seg kontinuerlig oppdatert med de siste trendene, algoritmeendringene og beste praksiser i bransjen for å sikre at din strategi er aktuell og effektiv.

Hvilke sosiale medieplattformer bør min bedrift være aktiv på?

Valget av plattformer avhenger av din målgruppe og bedriftens mål. Vi analyserer din målgruppe og anbefaler de mest effektive plattformene, vanligvis inkludert populære valg som Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, og X.

Kan ZenNet håndtere alle aspekter av min sosiale mediestrategi?

Ja, vi tilbyr en komplett pakke som inkluderer strategiutvikling, innholdsproduksjon, planlegging og publisering, samfunnsledelse, og måling og analyse.

Ønsker du å prate direkte med en ekspert?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale, eller et hyggelig møte. Vi hører gjerne fra deg!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
ZenNet AS er et markedsføringsbyrå som hjelper ambisiøse bedrifter med vekst via utvikling og drift av nettsider, samt. veiledning og bistand innen digital markedsføring. 
© 2024 ZenNet | Org nr 929 416 880
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram