LAGE NETTSIDE?

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Ønsker du at potensielle kunder skal finne deg på nett så er du nok også opptatt av søkemotoroptimalisering (SEO). Med god erfaring og ekspertise innen SEO, så hjelper vi bedrifter effektivt med å rangere bedre i søkemotorer.

Dette kan du forvente av oss

VI ER ET UAVHENGIG SELSKAP

Vi er selvstendige, noe som tillater oss å reagere kjapt på endringer i markedet. Fordi selskapet er ansatteid så utfører vi ethvert oppdrag, uavhengig av størrelse, med høy målbevissthet.

VI ER INNOVATIVE

Vi er et innovativt selskap som liker å holde oss oppdaterte på det digitale landskapet og de teknologiske trendene. Vi jobber med andre ord hele tiden proaktivt med å utvikle effektive og lønnsomme arbeidsmetoder.

VI JOBBER INTERNASJONALT

Konkurransen utenfor den norske landegrensen byr som regel på langt større utfordringer enn hva den gjør lokalt, og vi setter ingen begrensninger på hvor vi opparbeider våre erfaringer fra.

Bli sett på nett med SEO

Vi utarbeider en detaljert SEO-strategi med månedlige handlingsplaner. Strategien omfatter alt fra optimalisering av titler, ingresser og tekst til strukturering av nettsiden. På denne måten hjelper vi kundene med å øke trafikken og synligheten organisk i søkeresultatene over tid.

Dette hjelper vi deg med

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering er en systematisk markedsføringsteknikk som vektlegger optimalisering av nettsider for å oppnå høyere rangering i søkemotorresultater. Med fokus på synlighet, optimaliserer vi teknisk og innholdsmessig for å sikre bedre rangering og trafikk på relevante nøkkelord.

LES MER

On page-SEO / off-page SEO

On-page SEO refererer til alt som er direkte relatert til innholdet og strukturen på nettstedet ditt. Off-page SEO derimot, refererer til alt som skjer utenfor nettstedet ditt, som for eksempel lenker fra andre nettsteder og sosiale medier. Begge kategoriene er like viktige for å oppnå høy rangering på søkemotorer.

LES MER

Teknisk SEO

Teknisk SEO handler om å gjøre nettstedet ditt så brukervennlig som mulig for både søkemotorer og besøkende. Dette inkluderer alt fra optimalisering av hastighet og responsivt design til URL-struktur og sikring av at nettstedet ditt er beskyttet mot hackere og skadelige programvarer.

LES MER

Ofte stilte spørsmål

Dette blir vi som regel spurt om

Tilbyr ZenNet både lokal og nasjonal SEO-tjenester?

Ja, vi tilbyr både lokal og nasjonal SEO for å møte ulike forretningsbehov, enten det er å øke lokal synlighet eller nå ut til et større, nasjonalt publikum.

Gir ZenNet månedlige rapporter om resultater?

Ja, vi gir detaljerte månedlige rapporter som viser fremgangen og resultater av SEO-arbeidet, inkludert nøkkelmetrikker som trafikkøkning og rangeringsforbedringer.

Hvordan vil ZenNet tilpasse SEO-strategien til min spesifikke bransje?

Vi starter med en grundig analyse av din bransje, konkurrenter og målgruppe for å skreddersy en SEO-strategi som effektivt adresserer dine unike forretningsmål og marked.

Hvor lang tid tar det vanligvis å se resultater fra ZenNet sine SEO-tjenester?

SEO er en langsiktig strategi. Vanligvis kan man begynne å se merkbare resultater innen 3-6 måneder, men dette kan variere basert på konkurranse og andre faktorer.

Kan ZenNet hjelpe med å skape SEO-vennlig innhold for mitt nettsted?

Absolutt, vårt team av innholdsskapere spesialiserer seg på å produsere SEO-vennlig innhold som engasjerer målgruppen din samtidig som det forbedrer søkemotorrangeringen.

Tilbyr ZenNet tilpassede SEO-pakker basert på budsjett og behov?

Ja, vi tilbyr fleksible SEO-pakker som kan tilpasses ditt spesifikke budsjett og forretningsmål.

Er det en bindingstid på SEO-tjenestene til ZenNet?

Våre SEO-tjenester kommer vanligvis uten lang bindingstid, men vi anbefaler en minimumsperiode for å se betydelige resultater.

Inkluderer SEO-tjenestene til ZenNet linkbygging?

Ja, linkbygging er en viktig del av våre SEO-tjenester. Vi fokuserer på å bygge kvalitetsbacklinks som forbedrer ditt nettsteds autoritet og rangering.

Ønsker du å prate direkte med en ekspert?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale, eller et hyggelig møte. Vi hører gjerne fra deg!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
ZenNet AS er et markedsføringsbyrå som hjelper ambisiøse bedrifter med vekst via utvikling og drift av nettsider, samt. veiledning og bistand innen digital markedsføring. 
© 2023 ZenNet | Org nr 929 416 880
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram