Få tilbud

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Bli sett på nett: Vi har kompetansen som skal til for å synliggjøre nettsiden din i søkemotorer, slik at du kan tiltrekke flere kunder. 
Les videre

Fordeler med Zennet

Ingen bindingstid
I motsetning til mange andre aktører, så tilbyr vi fleksible SEO-tjenester uten bindingstid, slik at du kan tilpasse strategien underveis etter eget behov. 
Garanterte resultater
Alt av henvendelser vurderes nøye før vi takker ja til noe. Vi sier aldri ja til oppdrag der vi ikke kan møte og overgå forventningene - slik tør vi å garantere resultater.
Konkurransedyktig pris
I tillegg til erfaring og kompetanse, så benytter vi oss også av kunstig intelligens (AI) for å effektivisere strategier. Slik holder vi kostnader nede uten bekostning av kvalitet. 

Vanlige utfordringer med SEO

Et typisk scenario er at du har fått opp en flott nettside som står klar til å konvertere kunder. Problemet er at du ligger såpass langt nede i søkemotorene at det er ingen som finner deg, med mindre de søker spesifikt på navnet til bedriften eller selve domenet. Det du ønsker er at kundene også finner dere når de søker på tjenestene dere utfører, eller produktene dere selger - men dessverre så ligger dere såpass langt nede at de potensielle kundene har fått svar på det de lurer på før de fant "DittDomene.no".
En "quick fix" for å få trafikk er at dere kan betale for annonser i søkemotorer som Google og Bing, eller sosiale medier som Facebook og Instagram. Fordelen med betalte annonser er at det er en snarvei som funker i massevis for å få trafikk, men ulempen er åpenbart er at du må fortsette å betale for trafikken - for stopper du så stopper den. SEO er også en investering av tid og penger, men treffer du riktig og i tillegg klarer å kombinere organisk trafikk med betalte så vil investeringen åpenbart være lønnsom.
IKKE MOBILOPTImALISERT
Med økt bruk av mobiltbruk i samfunnet så straffes du ikke bare av kunder som ikke klarer å bruke nettsiden din, men du dyttes også langt nedover stigen da brukervennlighet er en viktig faktor.
dårlig innhold
At innholdet ikke er bra eller at leseren ikke får svar på det de lurer på og dermed beveger seg kjapt videre, er også en stor viktig faktor som påvirker hvor du befinner deg i rangeringen.
treg nettside
Søkemotorer favoriserer nettsider som laster inn kjapt. Faktorer som påvirker hastigheten på nettsiden din kan være mange, som f. eks. måten nettsiden er bygd opp på, samt bildebruk. 

Slik jobber vi med SEO

Når vi starter på et helt nytt prosjekt som enten bygges opp fra bunnen av eller som vi har tatt over underveis, så undersøker vi tekniske elementer som hvordan nettsiden er bygd opp og hvordan den oppleves fra et brukervennlig perspektiv. Vi undersøker hvilke søkeord som bør brukes og planlegger herved innholdet som skal skrives ut i fra researchen som utføres.

En stor del av oppgaven er at vi også gransker hva dine konkurrenter gjør som du også bør gjøre. Hva vi finner ut av underveis er eksempelvis hva slags innhold du trenger og hvor mye. Samtidig avdekker vi også fra slags tilbakekoblinger (også omtalt som "lenker") nettstedet ditt har behov for. At du får resultater; det garanterer vi. 
søkeordsanalyse
Målet med søkeordsanalyse er å identifisere og analysere ordene og frasene som folk faktisk bruker i søkemotorer når de leter etter informasjon. Innsikten vi finner benytter vi til å forme nettstedets innhold, slik at nettstedet framstilles som en sterk autoritet innen sitt felt i søkemotorene.
TEKNISK SEO
Teknisk SEO omhandler optimaliseringen av infrastrukturen til et nettsted. Enkelt forklart så går dette ut på å sikre at nettstedet er brukervennlig (mth. hastighet og mobiloptimalisering), samt implementering av strukturert data i form av hvordan nettsiden er sammensatt.
lenkebygging
Gjennom lenkebygging (eller "link building" som det heter på engelsk) skaffer vi lenker for å styrke nettstedets autoritet. En lenke fra et annet nettsted fungerer som en stemme av tillit; jo flere relevante og autoritative lenker et nettsted mottar, desto bedre vil det rangere i søkemotorer.

Drift og vedlikehold

Drift og vedlikehold av SEO er kritisk for å sikre at et nettsted ikke bare oppnår gode resultater i søkemotorer, men også vedlikeholder disse resultatene over tid. Dette omfatter regelmessige tekniske SEO-revisjoner for å identifisere og rette feil som kan påvirke indekseringen, samt kontinuerlig oppdatering av innholdet for å holde det relevant og engasjerende for både brukere og søkemotorer. Videre inkluderer dette overvåkning av søkeord og rangeringer for å tilpasse SEO-strategier og vedlikeholde nettstedets konkurranseevne i søkeresultatene.
I tillegg er lenkebygging og håndtering av tilbakekoblinger sentralt, sammen med optimalisering for mobile enheter og hastighetsoptimalisering av nettstedet. Disse elementene sikrer at nettstedet fungerer effektivt på tvers av alle plattformer og enheter, noe som er avgjørende gitt den økende bruken av mobile enheter. Sikkerhetsoppdateringer, som implementering av SSL-sertifikater, beskytter også mot nettbaserte trusler og bidrar til å bygge tillit hos brukerne.
For å tilpasse seg raskt skiftende algoritmer fra søkemotorer, kreves det en proaktiv tilnærming til SEO. Dette innebærer rask respons på nye algoritmeoppdateringer. Alt dette håndterer vi som en del av drift og vedlikeholdet.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet svar på noen av de vanligste spørsmålene vi mottar fra våre kunder. 

Finner du ikke svar på det du lurer på - så hører vi gjerne fra deg, enten via kontaktskjema eller per telefon.
om zennet

Hvor lang tid tar det før jeg ser resultater fra SEO?

Tidsperspektivet avhenger av flere faktorer, som bl.a. konkurransen i bransjen, kvaliteten på nettstedet før SEO-tiltakene, og de spesifikke strategiene som er implementert. Vi kan garantere at du ser resultater allerede etter et par uker, men det tar som regel 3-6 mnd før man ser store forbedringer.

Hvordan måler man vellykket SEO?

Vanlige mål inkluderer økning i organisk trafikk, forbedring i rangering for spesifikke nøkkelord, økt antall konverteringer fra organisk trafikk, og forbedret synlighet og merkevarebevissthet online.

Er lenkebygging fortsatt viktig for SEO?

Ja, lenkebygging er fortsatt en vital del av SEO, men fokuset bør ligge på kvalitet fremfor kvantitet, med vekt på å få høykvalitets tilbakekoblinger fra relevante og autoritative kilder.

Hva koster deres SEO-tjenester?

Prisen på våre SEO-tjenester varierer basert på omfanget av arbeidet som er nødvendig for å møte dine spesifikke mål og behov. Vi tilbyr skreddersydde pakker som kan inkludere alt fra teknisk SEO og innholdsoptimalisering til lenkebygging og kontinuerlig ytelsesovervåkning. 

For å gi en nøyaktig pris, starter vi med en grundig evaluering av ditt nåværende nettsted og dine konkurransemessige forhold. Basert på denne analysen vil vi utarbeide et forslag som skisserer strategien, de forventede resultatene og de tilhørende kostnadene.

Som regel har vi lagt oss rundt kr 5000 - kr 20,000,-/mnd.

Hvordan kontakter jeg dere?

• Tlf: (+47) 45872759
• E-post: hei@zennet.no
• Kontaktskjema på nettsiden

Ønsker du å prate med en ekspert?

Ta gjerne kontakt med oss for å be om en uforpliktende samtale, eller et hyggelig møte. Vi hører gjerne fra deg!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
1
2
3
4
Hva trenger du hjelp med?
Du kan huke av flere alternativer.
Zennet AS er et markedsføringsbyrå som hjelper ambisiøse bedrifter med vekst via utvikling og drift av nettsider, samt. veiledning og bistand innen digital markedsføring. 
© 2024 Zennet | Org nr 929 416 880
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram