LAGE NETTSIDE?

Søkemotormarkedsføring (SEM)

Har du behov for umiddelbar eksponering og synlighet for din bedrift på nett, så er søkemotormarkedsføring (SEM) veien å gå. Med solid erfaring innen SEM, hjelper vi bedrifter med å plassere seg prominent i søkemotorer gjennom betalte annonser.

Dette kan du forvente av oss

VI ER ET UAVHENGIG SELSKAP

Vi er selvstendige, noe som tillater oss å reagere kjapt på endringer i markedet. Fordi selskapet er ansatteid så utfører vi ethvert oppdrag, uavhengig av størrelse, med høy målbevissthet.

VI ER INNOVATIVE

Vi er et innovativt selskap som liker å holde oss oppdaterte på det digitale landskapet og de teknologiske trendene. Vi jobber med andre ord hele tiden proaktivt med å utvikle effektive og lønnsomme arbeidsmetoder.

VI JOBBER INTERNASJONALT

Konkurransen utenfor den norske landegrensen byr som regel på langt større utfordringer enn hva den gjør lokalt, og vi setter ingen begrensninger på hvor vi opparbeider våre erfaringer fra.

Søkemotormarkedsføring (SEM) fra øverste hylle

Vår tilnærming inkluderer en grundig analyse av kundens bransje, konkurrenter og målgruppe. Dette danner grunnlaget for en strategisk SEM-plan. Planen omfatter hvilke søkeord og søkeordkombinasjoner som er mest relevante, samt plassering av annonser i søkeresultatene på Google og andre søkemotorer.

Dette hjelper vi deg med

Søkemotormarkedsføring (SEM)

Søkemotormarkedsføring (SEM) er en viktig strategi for bedrifter som ønsker å øke synligheten og trafikken til sitt nettsted med hjelp av betalt trafikk. Vi kan hjelpe deg med å skreddersy annonser som vil øke din klikkrate og konverteringsrate, og målrette dem mot dine relevante kunder.
LES MER

Google Ads / Bing Ads

Google Ads og Bing Ads er to av de mest populære plattformene for SEM, og de gir bedrifter muligheten til å vise annonser for potensielle kunder som søker etter relevante søkeord. Med Google Ads og Bing Ads kan bedrifter målrette annonser basert på geografi, tidspunkt på dagen, enhetstype og mye mer.

LES MER

Annonsering på sosiale medier

Vi hjelper deg med å lage annonser for sosiale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Å annonsere på sosiale medier gir deg muligheten til å nå frem til flere kundegrupper. Vårt hovedmål er ikke bare å lage annonser som folk liker, men også å sikre at de når ut til den rette målgruppen.
LES MER

Ofte stilte spørsmål

Dette blir vi som regel spurt om

Hva er søkemotormarkedsføring (SEM) og hvordan kan det hjelpe min bedrift?

SEM er en prosess for å øke nettstedets synlighet i søkemotorresultater gjennom betalt annonsering. Det hjelper bedriften din å nå ut til et større publikum, drive mer trafikk, og potensielt øke salget.

Hvordan bestemmer ZenNet hvilke søkeord som skal brukes i våre kampanjer?

Vi utfører detaljerte søkeordsanalyser basert på din bransje, målgruppe og konkurransesituasjon for å finne de mest effektive søkeordene for dine mål.

Er SEM egnet for alle typer bedrifter?

SEM kan være effektivt for de fleste bedrifter, uavhengig av størrelse eller bransje, spesielt de som ønsker rask eksponering og direkte resultater.

Hva skiller SEM fra SEO?

SEM fokuserer primært på betalt annonsering for å oppnå synlighet, mens SEO handler om å optimalisere nettstedet for å rangere høyere i organiske søk.

Hvor raskt kan jeg se resultater fra SEM-kampanjer?

Resultater fra SEM kan ofte sees relativt raskt, noen ganger innen dager etter at en kampanje er lansert, avhengig av bransje og konkurransenivå.

Hvordan tilpasser ZenNet SEM-strategien til vår spesifikke bransje?

Vi tilpasser SEM-strategier basert på grundig analyse av din bransje, målgruppe, og konkurrenter for å sikre maksimal effektivitet.

Hvordan måler ZenNet suksessen til en SEM-kampanje?

Vi bruker ulike metrikker som klikkfrekvens (CTR), konverteringsrate, og avkastning på investering (ROI) for å måle kampanjens effektivitet.

Kan SEM også hjelpe med merkevarebygging?

Ja, SEM kan effektivt øke merkevarebevisstheten ved å plassere din merkevare fremtredende i søkeresultater.

Ønsker du å prate direkte med en ekspert?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale, eller et hyggelig møte. Vi hører gjerne fra deg!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
ZenNet AS er et markedsføringsbyrå som hjelper ambisiøse bedrifter med vekst via utvikling og drift av nettsider, samt. veiledning og bistand innen digital markedsføring. 
© 2024 ZenNet | Org nr 929 416 880
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram