OM OSS

ZenNet er et markedsføringsbyrå som lager nettsider og utfører tjenester innen digital markedsføring. Kundesegmentet vårt er små og mellomstore bedrifter som ønsker å vokse. Nedenfor kan du lese mer om oss som bedrift og hvordan vi hjelper våre kunder.

Slik går vi frem

Behovsanalyse

Vi starter med en grundig forståelsesfase, hvor vi dykker dypt inn i kundens virksomhet, mål og utfordringer. Dette innebærer møter og dialog for å sikre at vi fullt ut forstår hva kunden ønsker å oppnå med sin markedsføringsstrategi.

Strategiutvikling

Basert på innsikten vi har fått, utvikler vi en skreddersydd markedsføringsstrategi. Denne strategien omfatter en plan for hvordan vi skal nå de definerte målene, inkludert valg av markedsføringskanaler, budskapsutvikling, og tidsrammer for kampanjer.

Innholdsproduksjon

Vårt kreative team tar nå over for å produsere engasjerende og effektivt innhold tilpasset de valgte kanalene. Dette kan inkludere alt fra grafisk design, videoproduksjon, tekstskriving, til utvikling av digitale annonser.

Implementering og Kampanjestyring

Med en klar strategi og overbevisende innhold, implementerer vi kampanjen. Vi håndterer alle aspekter av kampanjestyringen, inkludert publisering, optimalisering, og kontinuerlig overvåkning for å sikre maksimal effektivitet og måloppnåelse.

Analyse, Rapportering og Optimalisering

Etter lanseringen av kampanjen, fokuserer vi på analyse og rapportering. Vi sporer resultater, analyserer data og gir innsiktsfulle rapporter til kunden. Basert på denne informasjonen, foretar vi nødvendige justeringer og optimaliseringer for å forbedre kampanjens ytelse og sikre en løpende forbedring i kundens markedsføringsaktiviteter.

Ønsker du å prate direkte med en ekspert?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale, eller et hyggelig møte. Vi hører gjerne fra deg!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
ZenNet AS er et markedsføringsbyrå som hjelper ambisiøse bedrifter med vekst via utvikling og drift av nettsider, samt. veiledning og bistand innen digital markedsføring.
© Copyright 2023
(+47) 45872759
hei@zennet.no
bogstadveien 27b, 0355 Oslo
Org nr 929 416 880
penciluserschart-barsselectmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram