Få tilbud

Om oss

Vi er et kreativt lite byrå med store muskler

På denne siden kan du lese mer om vår bakgrunn, hvem vi er og vår visjon. 
se mer

Her skiller vi oss ut

Ingen bindingstid
I motsetning til mange andre i bransjen, så tilbyr vi våre tjenester uten bindingstid, noe som gir våre kunder fleksibiliteten til å justere etter egne behov.
Resultat garanti
Vi tør å betrygge våre kunder om at resultater vil bli levert. Vi vurderer nemlig alle våre henveldeser nøye og påtar aldri et oppdrag uten at vi kan love et godt sluttprodukt.
Konkurransedyktig pris
Vi er et lite byrå som har lært oss å bruke AI som arbeidsverktøy. Slik klarer vi derfor å legge oss lavere enn de fleste i bransjen uten at det går på bekostning av kvalitet. 

Vår reise

Vi er et ansatteid selskap som ledes av to mennesker som er over gjennomsnittet interessert i internett teknologi og markedsføring. 

Inspirasjonen til å starte Zennet i 2022 bygget seg opp gjennom flere år der vi opparbeidet oss kunnskaper gjennom skole, læring på egen fritid og selvfølgelig erfaring i praksis i viktige stillinger hos veletablerte bedrifter i bransjen. 

I dag går hjulene til Zennet rundt takket være klientbaserte oppdrag over hele landet. Samt affiliate markedsføring prosjekter som vi selv eier og drifter gjennom ulike webportaler. 

Vår visjon

Vår visjon er å være et ledende markedsføringsbyrået som setter standarden for kvalitet, innovasjon og etikk i bransjen. Vi strekker oss langt for å bygge langvarige relasjoner med våre kunder basert på tillit og gjensidig respekt. Zemmet skal være en foretrukken partner for bedrifter som ønsker å skalere på nettet.
Vår misjon er å skape verdier for bedrifter som ønsker å omsette mer ved hjelp av nettbaserte tjenester. Vi lager nettsider av høy kvalitet, vi utfører effektive digitale annonsekampanjer, og implementerer SEO-strategier som sikrer bedrifter en høyere rangering i søkemotorer. Alt uten bindingstid til konkurransedyktige priser fordi teknologi skal tross alt være tilgjengelig for alle.

Få et uforpliktende tilbud

Vi vurderer våre kunder og samarbeidspartnere nøye, og samarbeider kun med dem vi har tro og tillit til. Derfor inngår vi aldri et samarbeid uten en plan, og det er også derfor vi tør å garantere resultater.
Kontakt oss

Ønsker du å prate med en ekspert?

Ta gjerne kontakt med oss for å be om en uforpliktende samtale, eller et hyggelig møte. Vi hører gjerne fra deg!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
1
2
3
4
Hva trenger du hjelp med?
Du kan huke av flere alternativer.
Zennet AS er et markedsføringsbyrå som hjelper ambisiøse bedrifter med vekst via utvikling og drift av nettsider, samt. veiledning og bistand innen digital markedsføring. 
© 2024 Zennet | Org nr 929 416 880
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram