LAGE NETTSIDE?

Om oss

ZenNet er et markedsføringsbyrå som lager nettsider og utfører tjenester innen digital markedsføring.

Kundesegmentet vårt er små og mellomstore bedrifter som ønsker å vokse. Nedenfor kan du lese mer om oss som bedrift og hvordan vi hjelper våre kunder.
TA KONTAKT

Dette er ZenNet

vi er et uavhengig selskap

Vi er selvstendige, noe som tillater oss å reagere kjapt på endringer i markedet. Fordi selskapet er ansatteid så utfører vi ethvert oppdrag, uavhengig av størrelse, med høy målbevissthet.

VI ER INNOVATIVE

Vi er et innovativt selskap som liker å holde oss oppdaterte på det digitale landskapet og de teknologiske trendene. Vi jobber med andre ord hele tiden proaktivt med å utvikle effektive og lønnsomme arbeidsmetoder.

VI JOBBER INTERNASJONALT

Konkurransen utenfor den norske landegrensen byr som regel på langt større utfordringer enn hva den gjør lokalt, og vi setter ingen begrensninger på hvor vi opparbeider våre erfaringer fra.

Vårt etos

Vår unike driftsfilosofi

Som et selskap som sterkt verdsetter integritet og prinsipper, forplikter vi oss til en rekke grunnleggende verdier som styrer vår virksomhet. Disse kjerneprinsippene er fundamentet for vår driftsmåte og reflekterer vår forpliktelse til å levere tjenester av høyeste kvalitet samtidig som vi opprettholder etisk og ansvarlig forretningspraksis. Vi tror på åpenhet, ærlighet, og en kontinuerlig streben etter forbedring.

ROI-Fokusert

Vi lykkes hvis du lykkes, derfor fokuserer vi på din avkastning på investering som vår fremste prioritet.

Beste praksiser

Vi håndhever beste praksiser på alle tjenester som tilbys, og sikrer at hver kunde mottar samme høye kvalitet på tjenesten gjennomgående.

Effektiv

Ved å bruke våre velprøvde og testede metoder tilbyr vi en mer effektiv og verdifull tjeneste, uten å ofre kvalitet.

Bevisst

100% grønne servere, papirløse kontorer og kontinuerlig gjennomgang av våre leverandører og prosesser med det større bildet i tankene.

Prosessen

Slik går vi frem med 3 enkle steg

Steg 1. Introduksjonsmøte

Vi møtes digitalt eller i person, der formålet er å kartlegge behov, mål og forventninger. Det skal ikke heves noen tvil om hva det er vi ønsker å få ut av samarbeidet.

Basert på hva vi kommer frem til, så utvikler vi en strategi for gjennomføring tilpasset de øvrige målene. Målene dine kan være en kombinasjon av budsjett, tidslinje og konsept.

Steg 2. Gjennomføring

Er vi enige om tidsrammen, strategien og budsjettet for prosjektet, så inngås en skriftlig avtale der juridiske spørsmål avklares.

Vi setter i gang arbeidet og kommer rutinemessig til å gi deg tilbakemeldinger etter hver arbeidsøkt, slik at du alltid vet hvordan vi ligger an i gjennomføringen av prosjektet.

Steg 3. Ferdigstilling

Vi gjennomgår sluttresultatet med deg, og vi gir oss ikke før vi med trygghet vet at vi er i mål og at du er fornøyd. 

Hva som skjer videre, er enten at samarbeidet avsluttes eller at du ønsker at det forlenges i form av at vi videreutvikler eller vedlikeholder tjenesten som ble levert.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?

Seriøse henvendelser, tilbakemeldinger og/eller forslag til samarbeid tas vel i mot. Vi ser frem til å høre fra deg! 
(+47) 45872759
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
ZenNet AS er et markedsføringsbyrå som hjelper ambisiøse bedrifter med vekst via utvikling og drift av nettsider, samt. veiledning og bistand innen digital markedsføring. 
© 2024 ZenNet | Org nr 929 416 880
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram