LAGE NETTSIDE?

Innholdsproduksjon

Som et markedsføringsbyrå kan vi bistå kunder med strategisk innholdsproduksjon som engasjerer. Gjennom hele prosessen fokuserer vi på at innholdet skal være relevant og engasjerende for målgruppen. På denne måten hjelper vi våre kunder med å bygge merkevare samtidig som at de også styrker forholdet til målgruppen gjennom strategisk og målrettet innholdsproduksjon.

Dette kan du forvente av oss

VI ER ET UAVHENGIG SELSKAP

Vi er selvstendige, noe som tillater oss å reagere kjapt på endringer i markedet. Fordi selskapet er ansatteid så utfører vi ethvert oppdrag, uavhengig av størrelse, med høy målbevissthet.

VI ER INNOVATIVE

Vi er et innovativt selskap som liker å holde oss oppdaterte på det digitale landskapet og de teknologiske trendene. Vi jobber med andre ord hele tiden proaktivt med å utvikle effektive og lønnsomme arbeidsmetoder.

VI JOBBER INTERNASJONALT

Konkurransen utenfor den norske landegrensen byr som regel på langt større utfordringer enn hva den gjør lokalt, og vi setter ingen begrensninger på hvor vi opparbeider våre erfaringer fra.

Produksjon av høykvalitets innhold

Vi starter med å avklare hva slags type innhold som passer best for å nå frem til målgruppen, det kan være blogginnlegg, videoinnhold eller annet. Deretter produserer vi innhold av høy kvalitet som engasjerer målgruppen og støtter kundens formål.

Dette hjelper vi deg med

Innhold til sosiale medier

Vi kan hjelpe deg med å produsere engasjerende og relevant innhold som passer hver enkelt kanal, som for eksempel visuelle bilder og videoer til Instagram, lengre tekster til LinkedIn eller konkurranser på Facebook.
LES MER

Lage engasjerende innhold som konverterer

Som markedsføringsbyrå legger vi stor vekt på å hjelpe kundene våre med å produsere innhold som faktisk engasjerer målgruppen og som dermed fører til konverteringer. Markedsføring skal tross alt være lønnsomt.
LES MER

SEO og innholdsproduksjon

Vi utarbeider en detaljert innholdsplan med temaer, undertemaer og publiseringsfrekvens. Innholdet produseres med utgangspunkt i de prioriterte nøkkelordene for å nå gode plasseringer i søkeresultatene. På denne måten sikrer vi at kundens SEO- og innholdsstrategi går hånd i hånd for best mulig resultat.
LES MER

Ofte stilte spørsmål

Dette blir vi som regel spurt om

Hvor ofte bør vi publisere nytt og relevant innhold?

Publiseringsfrekvensen avhenger av din spesifikke strategi og mål. Vi hjelper deg med å utvikle en plan som balanserer kvalitet og kvantitet, for å oppnå best mulig resultat.

Hvordan måler ZenNet suksessen til innholdet?

Vi bruker ulike metrikker som engasjementsrater, trafikk, konverteringsrater og SEO-resultater for å måle suksessen til innholdet.

Tilpasser ZenNet innholdet for ulike plattformer?

Ja, vi tilpasser innholdet for å sikre optimal effekt på ulike digitale plattformer, inkludert sosiale medier, blogger, og nettsider.

Kan ZenNet hjelpe med SEO i innholdsproduksjonen?

Absolutt, SEO er en integrert del av vår innholdsproduksjon, og vi sikter mot å produsere innhold som er både brukervennlig og optimering for søkemotorer.

Hvor lang tid tar det å produsere innhold?

Tidsrammen varierer basert på innholdstypen og kompleksiteten. Vi arbeider for å møte dine tidsfrister samtidig som vi opprettholder høy kvalitetsstandard.

Tilbyr ZenNet innholdsstrategi-tjenester?

Ja, vi tilbyr strategiske tjenester for å hjelpe deg med å definere mål, målgrupper og innholdstyper som best støtter dine forretningsmål.

Er det mulig å revidere innholdet etter produksjon?

Ja, vi er åpne for revisjoner og justeringer for å sikre at det endelige innholdet møter dine forventninger og behov.

Hvor involvert kan jeg være i innholdsproduksjonsprosessen?

Vi verdsetter din involvering og tilbakemeldinger. Du kan være så involvert som du ønsker, fra initial konseptualisering til godkjenning av det ferdige produktet.

Ønsker du å prate direkte med en ekspert?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale, eller et hyggelig møte. Vi hører gjerne fra deg!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
ZenNet AS er et markedsføringsbyrå som hjelper ambisiøse bedrifter med vekst via utvikling og drift av nettsider, samt. veiledning og bistand innen digital markedsføring. 
© 2024 ZenNet | Org nr 929 416 880
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram