Få tilbud

Digital markedsføring

Planlegging av kampanjer, gjennomføring av digitale annonser som Google Ads, merkevarebevisstgjøring - alt under ett tak. 
Les videre

Derfor velger kundene oss

Ingen bindingstid
Fra design til utvikling, skaper vi responsive og brukervennlige nettsider som representerer og fremhever din bedrift på best mulig måte.
Garanterte resultater
Våre SEO-strategier er skreddersydd for at ditt nettsted skal oppnå en høyere rangering i søkemotorer av relevante kunder.
Konkurransedyktig pris
Våre tjenester inkluderer innholdsproduksjon, og aktiv bruk av sosiale mediekanaler for å øke engasjement og merkevarebevissthet.

Utfordringen

Selv de beste produkter og tjenester kan forsvinne i dagens digitale mylder. I en stadig mer konkurransepreget digital verden, er det essensielt å bryte gjennom støyen for å nå de kundene du fortjener med en strategi som faktisk gir avkastning. Vi kjenner til utfordringene med digital markedsføring fra egen erfaring.
I en verden preget av konkurranse er det avgjørende å skille seg ut og nå de riktige kundene med en strategi som gir reell avkastning.
Uoversiktlige markedsføring
Små spesialiserte byråer kan ofte miste det større bildet av syne, og koordineringen mellom ulike markedsføringskanaler blir kaotisk.
Etterslep på teknologifronten
Sertifikater og utdanninger gir ikke lenger et konkurransefortrinn når alle har dem.
Manglende Tillit
I et marked oversvømmet av løfter og lovnader kan det være utfordrende å skille ekte løsninger fra tomme ord.

Løsningen

Vårt integrerte team er dedikert til å akselerere din virksomhets digitale suksess. Vi jobber tett sammen med deg for å identifisere og overvinne utfordringer innen digital markedsføring, og sammen skaper vi vekstmuligheter som gir varige resultater.
Øke Synlighet
Med vår SEO-ekspertise når din nettside både nasjonale og lokale målgrupper. Vi administrerer effektive annonsekampanjer, skaper engasjerende innhold på sosiale medier, og bygger sterke digitale omdømmer gjennom målrettet PR-arbeid.
Tiltrekke Kunder
Vi skaper engasjerende innhold som tiltrekker din målgruppe og bygger relasjoner. Med målrettet betalt markedsføring plasserer vi din bedrift foran riktig publikum, og tiltrekker potensielle kunder som er klare til å handle. Vår skreddersydde e-postmarkedsføring driver konverteringer og bygger lojalitet.
Konvertere
Vi designer overbevisende tilbud og innhold som fanger besøkendes oppmerksomhet og driver dem til handling. Vi optimaliserer din nettside og kampanjer for å maksimere konverteringsraten, og sikrer at besøkende blir kunder. Vårt team utvikler brukervennlige og attraktive nettsider som er optimalisert for konverteringer.
Gjenengasjere
Vi implementerer effektive strategier for e-postoppfølging som holder dine kunder engasjerte og interesserte over tid. Ved å målrette spesifikke annonser til tidligere besøkende på din nettside, hjelper vi deg med å gjenopplive interessen og konvertere dem til kunder.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet svar på noen av de vanligste spørsmålene vi mottar fra våre kunder. 

Finner du ikke svar på det du lurer på - så hører vi gjerne fra deg, enten via kontaktskjema eller per telefon.
om zennet

Hvorfor bør jeg velge deres SEO-tjenester fremfor andre byråer?

Vi fokuserer på skreddersydde strategier som passer nøyaktig til dine behov og mål. Vår tilnærming er ikke bare å øke synligheten, men også å sikre at du når de riktige kundene på riktig tidspunkt.

Hvordan kan jeg måle effektiviteten av min digitale markedsføring?

Effektiviteten av digital markedsføring kan måles ved å se på ulike KPI-er som trafikk, konverteringsrate, ROI og engasjementsnivå på sosiale medier.

Hvordan vet jeg om betalt annonsering vil fungere for min bedrift?

Betalt annonsering kan være effektivt for de fleste bedrifter når det gjøres riktig. En grundig analyse av målgruppen og konkurransesituasjonen kan hjelpe med å bestemme potensialet for suksess.

Har dere bindingstid på tjenestene dere leverer? 

Nei - vi tilbyr tjenester uten bindingstid, noe som gir våre klienter friheten til å justere eller avslutte tjenester etter behov. 

Når vi ikke har sikkerheten som en langvarig kontrakt gir, motiveres vi til kontinuerlig å levere høy kvalitet på våre tjenester for å beholde klientene. 

Hvordan kontakter jeg dere?

• Tlf: (+47) 45872759
• E-post: hei@zennet.no
• Kontaktskjema på nettsiden

Maksimer synligheten og konverteringene

Med vår digitale markedsføringstjeneste kan du øke synligheten din på nettet og nå ut til potensielle kunder på en effektiv måte. Vi tilbyr skreddersydde strategier som er designet for å forbedre din synlighet i søkemotorer, sosiale medier og andre digitale plattformer. Ved å implementere SEO, betalt annonsering, sosiale medier og e-postmarkedsføring, hjelper vi deg med å tiltrekke kvalifisert trafikk til din nettside.
Våre strategier fokuserer ikke bare på å øke trafikken, men også på å konvertere besøkende til kunder. Vi analyserer nøye dine kunders atferd og tilpasser våre strategier for å oppnå målrettet engasjement og konverteringer. Med vår ekspertise innen konverteringsoptimalisering og kontinuerlig måling og analyse, kan vi hjelpe deg med å maksimere avkastningen av din digitale markedsføringsinvestering.

Fra bloggen vår

Nettside for frisørsalonger: Slik blir du synlig på nettet
Å ha en profesjonell nettside kan hjelpe salongen med å tiltrekke seg nye kunder og øke synligheten på nettet.
Videomarkedsføring: Effektive strategier for bedre synlighet
Ved å følge disse tipsene og bruke de rette ressursene, kan du lykkes med videomarkedsføring og nå ut til målgruppen...
Slik lager du en brukervennlig nettside
En nettside er ofte det første inntrykket potensielle kunder får av en bedrift, og derfor er det viktig at nettsiden...

Ønsker du å prate med en ekspert?

Ta gjerne kontakt med oss for å be om en uforpliktende samtale, eller et hyggelig møte. Vi hører gjerne fra deg!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
1
2
3
4
Hva trenger du hjelp med?
Du kan huke av flere alternativer.
ZenNet AS er et markedsføringsbyrå som hjelper ambisiøse bedrifter med vekst via utvikling og drift av nettsider, samt. veiledning og bistand innen digital markedsføring. 
© 2024 ZenNet | Org nr 929 416 880
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram